Vælg en side

Om siden

Her kan du læse om hvorfor denne side eksistere og hvad det er vi forsøger at kommunikere med al den information vi giver.

Baggrunden for siden er at jeg blev opmærksom på at naturlige olier fra planter, frø, kerner og frugter indeholder en masse gode ting, som er helt essentielle for kroppen. Det betød at jeg kastede mig ud i oliernes univers om man vil, for at udforske de mange forskellige muligheder der er for at bruge olie til naturlig kropspleje.

Det som naturlige olier i særdeleshed indeholder, som er vigtigt for os mennesker, er essentielle fedtsyrer. Disse essentielle fedtsyrer og vigtige for mange af kroppens grundlæggende funktioner. Med den livsstil vi har får vi ofte ikke den rigtige mængde af disse fedtsyrer eller også får vi det i en skæv fordeling. De bedste olier er lavet til at skabe en bedre fedtsyre balance i kroppen og dermed en sundere krop generelt.

Det er meget forskelligt hvordan naturlige olier anvendes, og nogle anbefaler at man bruger dem udvortes, mens andre olier er lavet til at blive brugt indvortes. Argumenterne for hvad der er bedst er forskellige og der er også stor forskel på hvordan de optages, dufter og smager. Men det er blandt andet nogle af de ting vi undersøger her på siden og oplyser dig om.

Socialt ansvar og miljøvenlighed

Naturlige olier – uanset hvordan de bruges – har det tilfælles at de ikke indeholder diverse kunstigt fremstillede ingredienser og som udgangspunkt ikke er skadelige for miljøet. Det fokus er vigtigt at have især i den tid vi lever i, og her er naturlige olier nemlig et godt vegansk alternativ til fiskeolie, som bestemt ikke er en bæredygtig løsning.

Det fokus vil vi gerne sætte så meget som muligt, hvorfor vi også støtter op om nedenstående initiativer. De er lavet for at gøre verden til et bedre sted for nogen eller for os alle. Tag et kig og gerne et besøg på deres sites.

Reklamebeskyttelse
Reklamebeskyttet virksomhed
Plastik i havet
Fjerner plastik fra havet
Etik online
Etisk online adfærd
Sortér dit affald
Sortér dit affald
Plastik nej tak
Brug mindre plastik
Forenigo
Gratis hjemmeside til foreninger
Miljøvenlig pakning
Miljøvenlig emballage